Het huis

Jan Suschitzky Korte film - 2007 - 9 min.

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

In de computer gecreëerde film, waarbij de maker gebruik maakte van eigen tekeningen en foto's. Flarden herinneringen aan de plaats waar ooit een huis stond roepen een sciencefictionachtige sfeer op.

Met gebruikmaking van uitsluitend eigen tekeningen en foto's creëerde de maker deze film volledig op de computer. Rechthoekige vlakken schuiven in uit en elkaar, ondersteund door een moderne muziekcompositie van Neil Thornock. Volgens de maker bestaat de film uit flarden herinneringen aan de plaats waar ooit een huis stond. De sfeer die opgeroepen wordt heeft iets sciencefictionachtig.

Credits

Scenario Jan Suschitzky
Producent(en) Jan Suschitzky
Productiebedrijf
Montage
Distributie
Productieland(en)
Nederland