Her Innerview

Erica Baltimore Korte film - 2014 - 8 min.

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Verstild gestileerd relaas van de psychische disbalans in een jonge vrouw. Na eerst ten prooi te vallen aan angsten raakt zij hiervan bevrijd door de komst van een klein onschuldig wezen.

Introspectieve verbeelding van de psychische schommelingen van een jonge vrouw. In een abstract retro-interieur lijkt zij te wachten, te voelen, te ervaren. Haar gewaarwordingen nemen langzaam maar zeker ontregelende vormen en proporties aan. Als er een doos met inhoud voor haar deur belandt, blijkt er een doorbraak in haar apathische en angstige geest mogelijk. Haar isolement lijkt eindig en een ander gevoelstijdperk treedt in.

Credits

Scenario Bram van der Laan
Producent(en) Erica Baltimore
Coproducent(en)
Nathalie van der Kust
Camera
Production Design
Peggy de Bruin
Montage
Pim te Poel
Sound Design
Geluidsnabewerking
Set geluid
Visual Effects
Dennis Groenendijk
Muziek
Cast
Still fotografie
Choreografie
Website
Productieland(en)
Nederland