Harmonia

Thom Lunshof Korte film - 2020 - 27 min.

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Een student zet alles op alles om te presteren als roeier. Ondertussen haalt een mysterieuze stem de studenten op de universiteitscampus over om hun individuele doelen op te geven, en te kiezen voor eenheid en verbondenheid.

Terwijl Philine een plekje probeert te bemachtigen in de meest prestigieuze boot van haar universiteitsroeivereniging dringt een mysterieuze stem de universiteitscampus binnen. De stem is op zoek naar eenheid en verbondenheid in een wereld waarin iedereen individuele doelen nastreeft. Steeds meer mensen sluiten zich aan bij de stem, maar Philine blijft doorgaan. In haar strijd om te presteren put Philine zichzelf volledig uit.

Credits

Regie Thom Lunshof
Scenario Sam Dijkstra
Thom Lunshof
Producent(en) Pieter Kapteijns
Indy Kisoen
Maayke Pleijers
Productiebedrijf
Camera
Amit Kumar
Production Design
Daan Goudswaard
Emmy Rommers
Montage
Pepijn Ahsmann
Kostuumontwerp
Merel Ter Braak
Sound Design
Burak Öztaş
Geluidsnabewerking
Tim Marsman
Set geluid
Zita Leemans
Visual Effects
Jurrian van Vuuren
Ömür Sönmez
Muziek
Renán Zelada
Cast
Nora El Koussour
Thomas Dudkiewicz
Juda Goslinga
Peter Paul Muller
Kaltoum Boufangacha
Faye Kimmijser
Caro Derkx
Simone Giel
Pleun de Roode
Evalinde Lammers
Joy Verberk
Omroep
Distributie
Hidde de Vries
Productieland(en)
Nederland