Gooische Vrouwen 2

Will Koopman Speelfilm - 2014 - 102 min.
Vanaf 6 jaar
Angst
Geweld
Grof taalgebruik

Andere prijzen

Gouden Film (100.000 bezoekers speelfilm)

Platina Film (400.000 bezoekers speelfilm)

Diamanten Film (1.000.000 bezoekers speelfilm)

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Nieuwe belevenissen van Claire, Cheryl, Anouk en Roelien, de verwende vriendinnen uit het Gooi die elkaar voortdurend in de haren zitten, maar toch niet zonder elkaar kunnen.

Met meer dan 2 miljoen bezoekers overtrof deze vervolgkomedie over vier verwende vriendinnen uit het Gooi het toch al aanzienlijke succes van deel één. Cheryl, Anouk en Roelien kijken vreemd op wanneer de neurotische Claire na een verblijf in Afrika totaal veranderd terugkomt. Gelukkig krijgen vertrouwde beslommeringen rond eetkwesties, rashonden en mannen al snel weer de overhand. Een bizar ongeval voert de vriendinnen naar de besneeuwde bergtoppen van Oostenrijk.

Credits

Producent(en) John de Mol
Productiebedrijf
Talpa Fictie B.V.
Coproducent(en)
Uitvoerend producent(en)
Camera
Production Design
Manuelle van den Heuvel
Montage
Sound Design
Geluidsnabewerking
Set geluid
Muziek
Cast
Omroep
Distributie
Still fotografie
Website
Productieland(en)
Nederland