Goedenavond dames en heren

Rita Horst Televisiedrama - 2015 - 50 min.
Alle leeftijden
Grof taalgebruik

Gouden Kalf-nominatie

Beste Actrice Televisiedrama Loes Luca

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Achtdelige muzikale serie van de makers van Moeder, ik wil bij de Revue, over het begin van de jaren zestig, de periode waarin de televisie Nederland in haar greep kreeg en de verzuiling tot een hoogtepunt bracht.

Achtdelige muzikale dramaserie van de makers van Moeder, ik wil bij de Revue, over de periode waarin de televisie Nederland in haar greep kreeg en de verzuiling tot een hoogtepunt bracht. De harmonie binnen een Hilversums kappersgezin wordt danig verstoord als een van de dochters - tot jaloezie van haar zus - televisieomroepster wordt bij de KRO. Hun oom, die daar omroepdirecteur is, probeert fouten uit het verleden te herstellen en gooit daarmee zijn eigen leven en dat van het eens beroemde, maar inmiddels gebrouilleerde zangduo Benno en Wil volledig overhoop.

Credits

Productiebedrijf
Uitvoerend producent(en)
Camera
Erwin Roodhart
Production Design
Montage
Geluidsnabewerking
Set geluid
Visual Effects
Kasper Oerlemans
Danielle van Kempen
Muziek
Cast
Omroep
Still fotografie
Productieland(en)
Nederland