Fier fan hûs... alline

Pieter Verhoeff Korte documentaire - 2012 - 49 min.

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Tegelijk roadmovie en spannende, mentale reis waarin theatermaker Dette Glashouwer (voorheen lid van Suver Nuver) op een cruciaal punt in haar leven voor de vraag staat: 'Hoe ga ik verder, alleen?'.

Dette Glashouwer maakte eenentwintig jaar deel uit van mimetheatergroep Suver Nuver. Als de subsidie wordt stopgezet, gaat zij zonder zekerheid, maar ook zonder verplichtingen of voorwaarden, de confrontatie met zichzelf aan in het land der beloften. Tijdens haar veeleisende tournee door Amerika voert regisseur Pieter Verhoeff openhartige gesprekken met Glashouwer. Tegelijk roadmovie en spannende, mentale reis van een theatervrouw die zichzelf op een cruciaal punt in haar leven afvraagt: 'Hoe ga ik verder, alleen?'.

Credits

Scenario Pieter Verhoeff
Producent(en) René Mendel
Productiebedrijf
Uitvoerend producent(en)
Camera
Montage
Geluidsnabewerking
Set geluid
Distributie
Productieland(en)
Nederland