Family plots - Afl. 1: Een klotedag

Bram van Splunteren Televisiedrama - 1999 - 25 min.

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Deel uit een serie thriller-achtige televisiefilms die, hoewel de afleveringen er inhoudelijk en visueel zeer Hollands uitzien, een enigszins Amerikaanse verteltrant hebben.

Deel uit een serie thriller-achtige televisiefilms die, hoewel de afleveringen er inhoudelijk en visueel zeer Hollands uitzien, een enigszins Amerikaanse verteltrant hebben. In A Fucked Up Day maakt de 28-jarige Rick Barends er een gewoonte van samen met zijn brallerige vrienden Mike en Norbert andere mensen te schofferen en in de maling te nemen. Op een dag krijg Rick te maken met een telefoonstalker en wordt hij zelf eens slachtoffer van de practical joke van een ander.

Credits

Scenario Bram van Splunteren
Tom Huckabee
Producent(en) Djoemila Viegen