Every Picture Tells a Story - Happy End

Karel Doing Korte documentaire - 2006 - 8 min.

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Een oudere vrouw doet zwembadgymnastiek, een oudere man rol thuis een sjekkie. Zij stapt op haar brommer, hij rijdt op zijn fiets. Zonder een woord te spreken ontmoeten ze elkaar voor een happy end.

Beelden van een verlaten havengebied: kade, pier, boten, containers. In een zwembad doet een oudere vrouw met een groep andere ouderen gymnastiekoefeningen. Een oudere man draait ondertussen in stilte een sjekkie. Zij rijdt daarna op haar brommer; hij stapt op zijn fiets en schoffelt onderweg wat groenten uit een tuin. Een portret van twee ouderen die gelukkig zijn met elkaar.

Credits

Producent(en) Simone van den Broek
Productiebedrijf Portaal Media
Camera
Montage
Erik van de Belt
Set geluid
Productieland(en)
Nederland