Europe 99euro-films 2 - Alleen

Ellen ten Damme Korte film - 2003 - 9 min.

Andere prijzen

NPS Prijs voor beste korte film Mark de Cloe

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Voor het project 99euro-films 2 maakten negen Europese filmmakers een korte film met een budget van 99 euro. Ellen ten Damme maakte in dit kader een tragikomisch minidrama over een naakte man.

Voor het project Europe 99euro-films 2 maakten negen Europese filmmakers een korte film met een budget van 99 euro. Samen vormen deze negen films één compilatiefilm. De Nederlandse muzikante Ellen ten Damme maakte in dit kader een tragikomisch minidrama over een naakte man, die zich eenzaam voelt op de Parade te Amsterdam tussen de verliefde en kunstminnende stelletjes. Ook zijn ontmoeting met een popzangeres (Ellen ten Damme) loopt op niets uit.

Credits

Scenario Ellen ten Damme
Productiebedrijf 99 Eurofilms
Coproducent(en)
Cine plus
Camera
Montage
Simone Hoffman
Set geluid
Muziek
Cast
Productieland(en)
Nederland