Equilibrium

Ruth Meyer Korte film - 2002 - 10 min.

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Experimentele film. De zon komt op. Een jongen met een rode bal danst. Zijn bewegingen gaan over in die van een skater. De zon klimt. De skater danst verder met de stok van een oude man tot de zon ondergaat.

Als de zon opkomt boven Amsterdam, komt een jongetje met een rode bal aanlopen bij een oud havengebouw. Hij danst. Zijn bewegingen gaan over in de bewegingen van een vurige skater. De zon klimt. De skater danst verder met de stok van een oude man. Het jongetje zit op een bolder. Als de zon rood en geel ondergaat, krijgt de man de stok terug. De cirkel van het leven is rond.

Credits

Regie Ruth Meyer
Scenario Ruth Meyer
Producent(en) Carmen Cobos
Productiebedrijf
Camera
Peter Brugman
Peter Lataster
Kenny Srisankan
Montage
Set geluid
Muziek
Cast
Distributie
Productieland(en)
Nederland