Eng - Mister Coconut

Margien Rogaar Televisiedrama - 2016 - 25 min.

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Een bedreigende tramrit met een man die hen achtervolgt confronteert Floor en Elza niet alleen met het aflopen van hun kindertijd, maar ook met de scheve verhoudingen in hun vriendschap.

Als vriendinnen Floor en Elza zich door voorbijganger Edwin uit een benarde situatie laten redden, vat hij hun dankbaarheid verkeerd op. Hij gaat de meisjes achtervolgen. Een bedreigende tramrit confronteert Floor en Elza niet alleen met het aflopen van hun kindertijd, maar ook met de scheve verhoudingen in hun vriendschap. Op zichzelf staande aflevering uit de negendelige jeugdserie Eng, die draait om griezelige en bloedstollende avonturen van dappere kinderen die hun angsten overwinnen.Credits

Productiebedrijf
Coproducent(en)
Uitvoerend producent(en)
Camera
Production Design
Montage
Kostuumontwerp
Sound Design
Geluidsnabewerking
Set geluid
Visual Effects
Muziek
Rik Elstgeest
Cast
Omroep
Still fotografie
Website
Productieland(en)
Nederland