Emmenez-Moi

Anthony Van Biervliet Korte film - 2013 - 17 min.

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Drie alleenstaande dames op leeftijd genieten volop van het leven. Maar als een van de vriendinnen er niet meer is, verdwijnt de chemie tussen de overige twee. Over ouderdom, vriendschap, eenzaamheid en verlies.

Drie alleenstaande dames op leeftijd genieten nog volop van het leven. Regelmatig zakken ze lekker door aan de vertrouwde toog in hun stamkroeg, waar ze ongegeneerd roddelen, hun dromen voor de toekomst bespreken (eindelijk eens die rijke man ontmoeten) en zelfs af en toe een dansje wagen. Maar op een avond, wanneer ze zoals zo vaak zwalkend op weg zijn naar huis, gaat het mis. Een van de vriendinnen overkomt iets, waarna de chemie tussen de overige twee ook is verdwenen. Een sterke cast brengt dit verhaal over ouderdom, vriendschap en verlies.

Credits

Productiebedrijf
Twane
RITS School of Arts
Muziek
Cast
Website
Productieland(en)
België