Eilandgasten

Karim Traïdia Televisiedrama - 2005 - 100 min.

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Telefilm over vakantiegangers op Vlieland, elkaar opvolgend in twee aangrenzende vakantiehuisjes. Oude en nieuwe liefde, ruzies en goedmaken, en de kroeg als vluchtplek.

Telefilm naar de gelijknamige roman van Vonne van der Meer toont vier keer vakantiegangers op Vlieland, elkaar opvolgend in twee aangrenzende vakantiehuisjes. Oude en nieuwe liefde, ruzies en goedmaken, en de kroeg als vluchtplek. Ondanks alle ruzies, twijfels en confrontaties is de conclusie in het gastenboek: 'We zijn helemaal tot rust gekomen.' De weidsheid van het eiland contrasteert met de benauwdheid van de vakantiehuisjes.

Credits

Scenario Jan Veldman
Producent(en) Hanneke Niens
Anton Smit
Productiebedrijf
IDTV
Coproducent(en)
Uitvoerend producent(en)
Sandra van der Oest
Camera
Production Design
Montage
Sound Design
Cast
Omroep
Productieland(en)
Nederland