Dubbel geparkeerd

Reinier Noordzij Korte film - 2011 - 18 min.

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Jacob, een succesvol acteur, krijgt een telefoontje van een onbekende beller. Nadat blijkt dat ook zijn vriendin is gebeld, volgt een onheilspellend bezoek van een man die weigert zijn naam te geven.

Jacob, een succesvol acteur, krijgt een verontrustend telefoontje van een onbekende beller. Als de volgende ochtend blijkt dat ook zijn vriendin is gebeld volgt een onheilspellend bezoek van een man die weigert zijn naam te geven.
Langzaam komt Jacob erachter wat de vreemdeling van hem wil. Wat volgt is een verbaal gevecht op zoek naar de waarheid. Of de verdraaiing daarvan.

Credits

Producent(en) Reinier Noordzij
Productiebedrijf
Camera
Production Design
Janneke Jacobs
Montage
Pelle Asselbergs
Sound Design
Geluidsnabewerking
Set geluid
Cast
Productieland(en)
Nederland