Droom en werkelijkheid

Sander Alt Korte film - 2004 - 4 min.

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Combinatie van 2D- en 3D-computeranimatie illustreert een gedicht van Alfred Schaffer, die het zelf in voice-over voordraagt. Gemaakt voor het 'Geen daden maar woorden' festival 2004.

Alfred Schaffer draagt zelf in voice-over zijn gedicht voor, dat wordt geïllustreerd door een combinatie van 2D- en 3D-computeranimatie. Figuren in een dunne lijnvoering: een vrouwengezicht, dat net boven de dekens uitkomt; een tafel met borden en bekers; een pad door een sciencefictionachtige ruimte - als overgang tussen scènes worden beelden als papier doormidden gescheurd. Gemaakt voor het `Geen daden maar woorden' festival 2004.

Credits

Regie Sander Alt
Scenario Sander Alt
Producent(en) Michiel Wesselius
Productiebedrijf
Montage
Sound Design
Muziek
Productieland(en)
Nederland