DOC25 - Alles wordt nu anders

Josefien Hendriks Korte documentaire - 2013 - 25 min.

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Esther is zwanger van haar eerste kind, Marie-Louise is ongeneeslijk ziek. In deze intense periode waarin alles zal veranderen delen ze hun angsten, twijfels en bespiegelingen.

Esther (40) is zwanger van haar eerste kind, Marie-Louise (61) is ongeneeslijk ziek. Hoewel de vrouwen een reis maken in tegengestelde richting, zijn er ook veel overeenkomsten. Ze bereiden zich voor op een onbegrijpelijke en grootse gebeurtenis, waarover ze weinig controle hebben. Ze worden steeds afhankelijker van de zorg van anderen en worden teruggeworpen op zichzelf. De film kruipt in het hoofd van deze twee vrouwen en maakt de kijker deelgenoot van hun veranderende wereld.

Credits

Producent(en) Marc Bary
Productiebedrijf
Uitvoerend producent(en)
Eline van Hagen
Camera
Montage
Sound Design
Set geluid
Omroep
Productieland(en)
Nederland