Dirty Mind

Pieter van Hees Speelfilm - 2009 - 100 min.

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Tragikomedie over mannelijkheid. De verlegen Diego worstelt met een laag zelfbeeld tot hij na een ernstig ongeval wakker wordt als Tony T, een totaal ongeremde en vrijgevochten stuntman.

Tragikomedie over mannelijkheid. De verlegen Diego worstelt met een laag zelfbeeld tot hij na een ernstig ongeval wakker wordt als Tony T, een totaal ongeremde en vrijgevochten stuntman. Een typisch geval van Frontaalsyndroom? In ieder geval de ideale casestudy voor de jonge en ambitieuze neurologe Jaana, die wil bewijzen dat het syndroom genezen kan worden door experimentele hersenchirurgie.

Credits

Scenario Pieter van Hees
Producent(en) Bert Hamelinck
Frank Van Passel
Productiebedrijf
Camera
Jan Vancaillie
Patrick Otten
Production Design
Gert Stas
Montage
Sound Design
Geluidsnabewerking
Set geluid
Muziek
Cast
Distributie
Website
Productieland(en)
Belgiƫ