Deadly Virtues: Love.Honour.Obey.

Ate de Jong Speelfilm - 2014 - 86 min.

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Psychologische thriller over een schijnbaar normaal echtpaar dat een weekend lang wordt geterroriseerd door een sadistische indringer. Langzaam zet hij de vrouw op tegen haar vastgebonden man.

Psychologische thriller over een schijnbaar normaal echtpaar dat een weekend lang wordt geterroriseerd door een mysterieuze indringer met een voorliefde voor bondage. Door iedere ongehoorzaamheid van de vrouw op de man af te reageren, krijgt hij haar langzaam in zijn macht en laat hij haar twijfelen over de goedheid van haar gemartelde en vastgebonden man. Love, honour, obey (liefde, eerbaarheid, gehoorzaamheid) verwijst naar de trouwgelofte die vrouwen afleggen.

Credits

Scenario Mark Rogers
Producent(en) Ate de Jong
Elliot Grove
Productiebedrijf
Mulholland Pictures
Raw Talent Film Productions
Uitvoerend producent(en)
Lara Doree
Camera
Zoran Veljkovic SAS
Production Design
Lucy Attwood
Montage
Jason Rayment
Sound Design
Geluidsnabewerking
Set geluid
Nigel Albermaniche
Muziek
Cast
Productieland(en)
Groot-Brittanniƫ, Nederland