De renovatie

Caspar Commijs Korte film - 2016 - 15 min.

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Wat doe je als het je ontbreekt aan assertiviteit en er opeens een bouwvakker in je woonkamer staat die weigert weg te gaan? Het overkomt juf Jenny. Durft ze eindelijk voor zichzelf op te komen?

Jenny, een weinig assertieve juf, wil voor haar vierendertigste verjaardag een groot feest geven. Ze heeft de uitnodigingen al geschreven als ze ineens een bouwvakker aantreft in haar woonkamer. Hij komt de boel renoveren, en dat niet alleen: hij nodigt al zijn vrienden uit om te komen 'helpen'. Durft de jonge vrouw eindelijk voor zichzelf op te komen als de mannen weigeren haar in haar eigen huis te laten?

Credits

Scenario Caspar Commijs
Producent(en) Kasper Hering
Productiebedrijf
Camera
Production Design
Jonathan Bloed
Montage
Hans van den Born
Sound Design
Nicola Vasco
Geluidsnabewerking
Thomas van Opstal
Nicola Vasco
Set geluid
Thomas van Opstal
Kevin Marijnissen
Visual Effects
Hans van den Born
Muziek
Cast
Website
Productieland(en)
Nederland