De Ontmoeting - Zwart

Tommie Geraedts Korte film - 2019 - 7 min.

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Een zwarte komedie over koffie. En over de donkere toekomst waarin ongrijpbare partijen jou vanuit de online-wereld in de gaten houden en meer over je geheime verlangens weten dan zelfs je partner.

De dertigers Ronnie en Britt hebben een rustig avondje thuis. Britt op de bank en Ronnie achter zijn computerscherm. Dan krijgt Ronnie van het besturingssysteem het verzoek zijn wachtwoord te vernieuwen, gevolgd door een hele reeks steeds persoonlijker vragen. Als de naïeve Ronnie uiteindelijk veel te veel geheime informatie heeft prijsgegeven neemt zijn computer de controle over. Nu moet hij alles op alles zetten om zijn geheime donkere verlangens buiten het zicht van zijn vriendin te houden. Een toekomstvisioen met inktzwarte humor.

Credits

Regie Tommie Geraedts
Scenario Roy van Kessel
Arthur Menko
Producent(en) Liene Berina
Productiebedrijf
Post Panic
Camera
Production Design
The Artel
Montage
Kostuumontwerp
Tess van Rooijen
Sound Design
Set geluid
Visual Effects
Muziek
Vincent-Paolo Corputty
Cast
Buddy Casting
Rienus Krul
Julia van de Graaff
Belle Venema
Distributie
Productieland(en)
Nederland