De Ontmoeting - Manfred - Pumpkin Bread

Gatze Zonneveld - 2018 - 8 min.

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Het vriendelijke monstertje Manfred is in het bos op zoek naar de ingrediënten voor zijn pompoenbrood, in deze unieke VR-film voor het kleine grut.

Geïnspireerd door prentenboeken, Sesamstraat en het poppenkasttheater maakt animator Gatze Zonneveld een korte virtual reality-film voor kinderen van drie jaar en ouder. Met een smartphone of een tablet in de hand begeef je je in een herfstachtig sprookjesbos, waar het monstertje Manfred een pompoenbrood wil bakken. Hij heeft alleen eerst de ingrediënten nodig. Tijdens zijn zoektocht komt hij andere bosbewoners tegen, maar het is maar de vraag of zij hem een helpende poot toesteken. 

Credits

Scenario Gatze Zonneveld
Producent(en) Gatze Zonneveld
Productiebedrijf
Coproductiebedrijf
Research
Camera
Production Design
Montage
Kostuumontwerp
Visual Effects
Muziek
Cast
Voice-over
Animatie
Choreografie
Productieland(en)
Nederland