De Ontmoeting - Koekoek!

Jörgen Scholtens Korte film - 2019 - 8 min.

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

In een koekoeksklok woont een eenzame man die elk uur uit zijn huisje wordt gelanceerd om precies op tijd te 'koekoeken'. Tot hij in deze bizarre komedie voor een onverwacht dilemma komt te staan.

Elk heel uur gespt de man in de koekoeksklok zich in zijn lanceerstoel en schiet hij door de deurtjes van de klok naar buiten. "Koekoek!", roept hij. "Koekoek!" Zijn werk is van levensbelang, want de oude dame die onder de klok zit moet elk uur haar medicijnen nemen en dat luistert nauw. Dan krijgt de man de kans om een groot geldbedrag te winnen bij een radioquiz. Deze absurde komedie is het regiedebuut van Jörgen Scholtens.

Credits

Scenario Pepijn van Weeren
Jörgen Scholtens
Producent(en) Jimmy Groeneveld
Jörgen Scholtens
Productiebedrijf
Team Tonger
Quinten Film
Coproductiebedrijf
Camera
Production Design
Lotte Loos
Montage
Maarten in 't Hout
Kostuumontwerp
Sound Design
Audiochef
Rudy Mackay
JP Geersing
Misja van Waterschoot
Pieter Vonk
Geluidsnabewerking
Linze Valk
Set geluid
Linze Valk
Visual Effects
Muziek
Audiochef
Rudy Mackay
JP Geersing
Misja van Waterschoot
Pieter Vonk
Cast
Productieland(en)
Nederland