De nieuwe Lola's - Over tussen twee mensen

Lernert Engelberts Televisiedrama - 2004 - 50 min.

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Single play over een brutale jongeman, die tijdens een oorlog in modern Nederland zit ondergedoken voor een ongedefinieerde vijand. Zijn kostgever is doodsbang voor ontdekking en legt zijn gast aan steeds knellender banden.

Televisiedramaproductie uit de serie De nieuwe Lola's. Het is oorlog in modern Nederland. David, een brutale jongeman, zit ondergedoken voor een ongedefinieerde vijand. Wim, zijn kostgever, is doodsbang voor ontdekking en legt zijn gast aan steeds knellender banden. Maar de grillige David weet wel raad met zijn nerveuze gastheer. Totdat de ingreep door een hogere verzetsman, Wouter, de verhoudingen duidelijk maakt.

Credits

Scenario Gijsbert van der Wal
Producent(en) Arry Voorsmit
Productiebedrijf
Riba Filmproductions BV
Uitvoerend producent(en)
Philip Bruning
Camera
Production Design
Montage
Set geluid
Cast
Omroep
Productieland(en)
Nederland