De luizenmoeder 2

Diederik Ebbinge, Jelle de Jonge Televisiedrama - 2019 - 25 min.
Vanaf 12 jaar
Grof taalgebruik

Gouden Kalf-nominatie

Beste Actrice Televisiedrama Leny Breederveld

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Hallo allemaal, wat leuk dat jullie er wéér zijn! In het vervolg op de kijkcijferhit blijkt de basisschool nog steeds een complexe minimaatschappij met geheel eigen regels en wetten.

In het tweede seizoen van deze comedyserie is het nieuwe schooljaar op basisschool De Klimop aangebroken en verzamelen alle vertrouwde gezichten zich weer op het schoolplein. De promotie van Hannah tot klassenmoeder zet het wankele evenwicht in de schoolplein-ouderhiërarchie op scherp. De school worstelt nog steeds met een teruglopend leerlingaantal, dus elke nieuwe leerling wordt stevig omarmd en de leraren zetten alles op alles om de kinderen niet te verliezen aan andere scholen. Er is commotie rond de kerstviering en het paasfeest.

Credits

Productiebedrijf
Uitvoerend producent(en)
Camera
Production Design
Montage
Kostuumontwerp
Sound Design
Geluidsnabewerking
WarnierPosta
Set geluid
Muziek
Cast
Omroep
Still fotografie
Productieland(en)
Nederland