De lengte van liefde

Anna Peeters Korte documentaire - 2016 - 48 min.

Andere prijzen

Filmprijs van de Stad Utrecht Anna Peeters

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Na twee jaar geleden getroffen te zijn door een hersenbloeding is niets meer hetzelfde voor de 21-jarige Jasmijn. Samen met haar moeder zoekt zij voortdurend naar het juiste evenwicht tussen zorg en zelfstandigheid.

De 21-jarige Jasmijn kreeg twee jaar geleden op reis een hersenbloeding. Eenmaal thuis veranderde alles, niet alleen voor Jasmijn maar ook voor haar ouders en twee jongere broers. Moeder Peronne bevindt zich in een constant dilemma: waar moet ik sturen, waar moet ik afstand nemen? Ze neemt haar dochter bij de hand om haar mogelijkheden te ontdekken, maar is tegelijkertijd zondebok voor alles waar Jasmijn tegenaan loopt. Documentaire waarin inzichtelijk wordt gemaakt hoezeer Jasmijn én haar moeder zoeken naar het juiste evenwicht tussen zorg en zelfstandigheid.


Credits

Producent(en) Randy Vermeulen
Productiebedrijf Vossenfilms
Uitvoerend producent(en)
Research
Camera
Montage
Sound Design
Geluidsnabewerking
Set geluid
Muziek
Productieland(en)
Nederland