De geheimen van Barslet

Boris Paval Conen Televisiedrama - 2012 - 50 min.
Vanaf 12 jaar
Drugs- en alcoholmisbruik
Angst
Geweld
Discriminatie
Grof taalgebruik

Gouden Kalf-nominatie

Beste Actrice Televisiedrama Sanneke BosSallie Harmsen

Beste Televisiedrama Boris Paval Conen

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Zevendelige dramaserie over een ogenschijnlijk doodgewoon dorp. Maar onder het oppervlak borrelen drama’s, geheimen, verdriet en bovenal schuld. Vreemde gebeurtenissen brengen het dorp uit balans.

Het dorp Barslet is ogenschijnlijk een doodgewoon dorp. Maar onder het oppervlak borrelen drama’s, geheimen, verdriet en bovenal schuld. Want de dorpelingen gaan ofwel gebukt onder schuldgevoel of ze beschuldigen anderen in het geniep. Als vreemde gebeurtenissen het dorp uit balans brengen, komt alles in een nieuw licht te staan. Zevendelige dramaserie waarbij het verhaal telkens vanuit een ander hoofdpersonage wordt gefilmd.

Credits

Scenario Anjet Daanje
Producent(en) Jan van der Zanden