De fractie 2

Thomas Korthals Altes, Rita Horst Televisiedrama - 2015 - 30 min.
Vanaf 6 jaar
Angst
Grof taalgebruik

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Politieke dramaserie waarin realiteit en fictie samenkomen. Ook in de vervolgreeks worden diverse personages van de fictieve Vrijzinnige Partij Nederland gevolgd in roerig, politiek Den Haag anno nu.

Politieke dramaserie waarin realiteit en fictie samenkomen. Ook in deze vervolgreeks worden diverse personages van de fictieve Vrijzinnige Partij Nederland gevolgd in roerig, politiek Den Haag anno nu. Hoofdpersonage is Tom Snel, de ambitieuze kanshebber op het partijleiderschap van de VPN. Fictieve plotwendingen worden afgewisseld met actuele gebeurtenissen, inclusief zaken die in de week van uitzending spelen. Hedendaags drama over de verbeten strijd naar het partijleiderschap, hijgerige media en proefballonnetjes.

Credits

Scenario Jan Eilander
Gijs van de Westelaken
Barry Smit
Roel Janssen
Daan Windhorst
Marcel Osterop
Producent(en) Gijs van de Westelaken
Productiebedrijf
Uitvoerend producent(en)
Camera
Production Design
Montage
Daan van de Westelaken
Boelie Vis
Marcel Wijninga
Kostuumontwerp
Sound Design
Geluidsnabewerking
Christan Muiser
Set geluid
Joery Skovajsa
Muziek
Cast
Omroep
Website
Productieland(en)
Nederland