De band

Frank Ketelaar, Albert Jan van Rees Televisiedrama - 2003 - 25 min.

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Drie afleveringen van een dertiendelige televisieserie met veel muziek over de verwikkelingen rond de vier leden van een popgroep met totaal verschillende persoonlijkheden.

Dertiendelige televisieserie met veel muziek en musicalachtige scenes draait om de leden van een popgroep. Leadzangeres Mariska, de bassisten Sven en Paul drummer Lou en toetsenist Robert zijn vier totaal verschillende persoonlijkheden, maar een ding hebben ze gemeen: hun passie voor de muziek. In hun vrije tijd doorkruisen ze Nederland in een oude bus om in kleine zaaltjes helemaal op te gaan in hun muziek. Voor altijd jong, zo lijkt het motto van de twintigers, maar ondertussen beginnen zich de dilemma's van het volwassen leven aan te dienen: trouwplannen, een aanstaand vaderschap, relatieproblemen. Moeten de bandleden hun droom vasthouden en het risico lopen tot hun vijftigste voor een paar honderd euro in kleine kroegen te spelen, of kiezen ze voor 'de echte wereld' met baan, huis of gezin?

Credits

Scenario Frank Ketelaar
Producent(en) Rolf Koot
Productiebedrijf
All Yours Film
Coproducent(en)
All Yours Film
Camera
Production Design
Montage
Set geluid
Leo Franssen
Georges Bossaers
Peter Warnier
Muziek
Cast
Omroep
Productieland(en)
Nederland