Cut Out

Willem de Beukelaer Korte film - 2016 - 6 min.

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Komisch drama waarin een trouwlustige man zijn vriendin ten huwelijk wil vragen. Maar hij verliest de ring onderweg naar hun date. Door de zoektocht komt de relatie op het spel te staan.

In een juwelierszaak oefent een man zijn huwelijksaanzoek op een gigantische poster van een model. Hij wil zijn vriendin vanavond nog ten huwelijk vragen. Van zijn laatste centen koopt hij een dure ring, daarna spreekt hij met haar af in een mooi restaurant. Maar op weg naar haar raakt hij de ring kwijt. Terwijl hij dwars door de stad jaagt op het sieraad, staat zijn ongeduldige vriendin op het punt naar huis te gaan. In dit komische drama zet de man zelfs zijn relatie op het spel om die verdomde ring terug te vinden.

Credits

Scenario Paul de Haas
Producent(en) Erik Mertens
Productiebedrijf
Holy Fools
Uitvoerend producent(en)
Collin Maas
Camera
Production Design
Montage
Timo Vonk
Kostuumontwerp
Sylvia Huijerman
Sound Design
Geluidsnabewerking
Set geluid
Visual Effects
Hans van der Steilen
Peter van Rij
Muziek
Cast
Still fotografie
Productieland(en)
Nederland