Closing Time

Brian De Vore Korte film - 2012 - 12 min.

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Existentiële film over twee studenten tijdens de nacht van hun afstudeerfeest. Ze beleven een achteloze, dronken flirt, maar achter hun masker van zorgeloosheid gaat meer schuil dan ze willen laten zien.

In een nachtelijke, regenachtige stad belanden een jongen en een meisje na het eindexamenfeest in een café. Ze willen de nacht zo lang mogelijk laten duren om nog maar niet met de toekomst bezig te hoeven zijn. Nu zijn het nog studenten, morgen is het meisje werkeloos. Ze proberen een achteloze, dronken flirt, maar achter hun masker van zorgeloosheid gaat meer schuil dan ze willen laten zien. De sluitingstijd nadert onverbiddelijk.

Credits

Scenario Brian De Vore
Producent(en) Brian De Vore
Productiebedrijf
DeVore Films
Coproducent(en)
Maarten Meurkens
Jeffrey De Vore
Uitvoerend producent(en)
Tamara Planken
Camera
Production Design
Montage
Sound Design
Set geluid
Visual Effects
Flip Buttinger
Muziek
Cast
Productieland(en)
Nederland