Charismatic Fates & Vanishing Dates

Sara Rajaei Korte film - 2007 - 4 min.

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

In een huiskamer waar een vrouw en een meisje samenzijn, lopen heden en verleden door elkaar. De personen, waar de vertelster het over heeft, duiken op en verdwijnen weer.

Een jong meisje huppelt door een huiskamer, waar een vrouw van middelbare leeftijd aan een tafel naar foto's van vroeger zit te kijken. Heden en verleden lopen door elkaar, terwijl personen waarover de voice-over vertelt - een overleden grootvader, vriendinnen van vroeger - kortstondig in de kamer opduiken en weer verdwijnen. Het geheel is esthetisch weergegeven en ademt de sfeer van Prousts A la recherche du temps perdu.

Credits

Camera
Sound Design
Ana Mihajlovic
Cast
Productieland(en)
Nederland