Cavello

Sven Bresser Korte film - 2016 - 23 min.

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Kort drama waarin de twaalfjarige Kai zijn beste vriend Thomas terug probeert te winnen nadat deze verliefd wordt op een klasgenootje. Kai maakt een keuze die de rest van zijn leven zal bepalen.

De twaalfjarige Kai en zijn beste vriend Thomas zijn onafscheidelijk. Samen zijn ze alles, alleen zijn ze niets. Totdat er op de eerste dag van het nieuwe schooljaar een nieuw meisje in hun klas komt op wie Thomas zijn oog laat vallen. Kort drama waarin Kai krampachtig probeert zijn vriend terug te winnen. Hij verliest langzaam de controle en maakt een keuze die de rest van zijn leven zal bepalen.

Credits

Scenario Sven Bresser
Producent(en) Max de Wolf
Productiebedrijf
Uitvoerend producent(en)
Emma Branderhorst
Titus Kokosky Deforchaux
Camera
Production Design
Montage
Kostuumontwerp
Sound Design
Muziek
Cast
Productieland(en)
Nederland