Catacombe

Victor D. Ponten Speelfilm - 2018 - 92 min.
Vanaf 12 jaar
Geweld
Grof taalgebruik

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Rauw drama over een zelfdestructieve profvoetballer die verstrikt raakt in de tentakels van een matchfixing-syndicaat en zich opmaakt voor die ene, allesbepalende wedstrijd.

Jermaine Slagter (32) slijt zijn laatste dagen als profspeler bij een Nederlandse voetbalclub. Maar de fanatieke verdediger kan amper verhullen dat hij buiten het veld volledig aan de grond zit. Wanneer zijn gokschuld wordt opgeëist door een matchfixing-syndicaat, moet Jermaine er in dit rauwe drama alles aan doen om zijn leven overeind te houden. Hij moet de belangrijkste wedstrijd van zijn leven spelen om te voorkomen dat alles in elkaar stort en hij voor altijd zijn geld, zijn familie en waardigheid verliest.

Credits

Productiebedrijf
Coproducent(en)
Uitvoerend producent(en)
Coproductiebedrijf
Camera
Production Design
Montage
Kostuumontwerp
Sound Design
Geluidsnabewerking
Set geluid
Visual Effects
Muziek
Cast
Omroep
Distributie
Still fotografie
Choreografie
Productieland(en)
Nederland, België