Cat Meets Dog

Paul Driessen Korte film - 2015 - 11 min.

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

In vierdelig split-screen viert animatienestor Driessen de grillig uitwaaierende belevenissen van een kat en een hond die allebei op weg zijn naar een romantisch rendez-vous.

Animatienestor Paul Driessen schetst in zijn karakteristieke losse stijl de vrijmoedig uitwaaierende belevenissen van een kat en een hond die ieder een uitnodiging voor een romantisch rendez-vous ontvangen. Ook de verhaalconventies vieren feest. In vierdelig split-screen blijken vele variaties mogelijk, terwijl de dieren zelf soms even vergeten dat ze cartoonfiguren met menselijke eigenschappen zijn. Wanneer ze na een hachelijke reis op hun bestemming arriveren, blijkt alles toch anders te zitten dan we dachten.

Credits

Scenario Paul Driessen
Producent(en) Marcy Page
Productiebedrijf
Coproducent(en)
Montage
Sound Design
Muziek
Distributie
Animatie
Productieland(en)
Canada, Nederland, Belgiƫ