Calling

Jacco Olivier Korte film - 2006 - 2 min.

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Animatiefilm in een stijl die aan het werk van Vincent van Gogh doet denken. Er hangt een duistere en sinistere sfeer over het geheel. Er staat duidelijk iets te gebeuren. Maar wat?

Een leeg huis met krakende traptreden en een wapperend gordijn. Er vliegt een zwarte kraai langs en mensen bewegen zich als zombies over straat voort. De afbeeldingen van deze korte animatiefilm doen een beetje denken aan het werk van Vincent van Gogh. Er hangt een duistere en sinistere sfeer over het geheel. Er staat iets te gebeuren. Maar wat? Een telefoon rinkelt onophoudelijk en een grote schaduw beweegt zich langs de muren.

Credits

Productieland(en)
Nederland