Cake Day

Jeroen Koelewijn Korte film - 2018 - 3 min.

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Korte animatie over de perfectionistische eigenaresse van een taartenwinkel. Ze werkt opgewekt aan een fantastische verjaardagstaart, tot haar dag verpest wordt door een walgelijke strontvlieg.

Milly’s Cake Shop is een vrolijk winkeltje dat opvalt tussen de grauwe panden. De eigenaresse in deze korte animatiefilm is al even kleurrijk en mierzoet uitgedost. Verrukt neemt ze de geuren van haar eigen baksels in zich op en legt ze de laatste hand aan een fantastische eenhoorn-verjaardagstaart. Nét als ze een tevreden pirouette wil draaien, landt een vieze strontvlieg op haar meesterwerk. Terwijl die zich tegoed doet aan het suikerwerk, vraagt zij zich af hoe ze het walgelijke beest kan verwijderen zonder de taart te beschadigen.

Credits

Muziek
Productieland(en)
Nederland