Bobby en de geestenjagers

Martin Lagestee Speelfilm - 2013 - 85 min.
Vanaf 9 jaar
Angst

Andere prijzen

Gouden Film (100.000 bezoekers speelfilm)

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Terwijl de beroemde geestenverdrijver Lucas zijn werk probeert te doen op het spookschip Rotterdam, sluit zijn dertienjarige dochter Sanne aan boord vriendschap met puberspook Bobby.

Het spookt op het ss Rotterdam, het beroemde schip van de Holland-Amerika Lijn. Bange gasten checken massaal uit en de bemanning is ten einde raad. De professionele geestenverdrijver Lucas wordt ingeschakeld als redder in nood. Maar Lucas' dertienjarige dochter Sanne weet de geesten veel beter te bereiken dan haar vader. Met puberspook Bobby heeft Sanne een bijzondere klik. Sanne besluit Bobby te helpen met een persoonlijke missie. Een spannende en 'geestige' familiefilm over een bijzondere vriendschap.

Credits

Scenario Nancy Stevelinck
Martin Dewitte
Wijo Koek
Martin Lagestee
Producent(en) Frank Bak
Martin Lagestee
Productiebedrijf
Lagestee Film BV
Mollywood
Coproducent(en)
Uitvoerend producent(en)
Camera
Production Design
Montage
Bert Jacobs
Wim Schalley
Sound Design
Geluidsnabewerking
Galaxy Studios
Set geluid
Visual Effects
Grid VFX
Muziek
Cast
Omroep
Distributie
Productieland(en)
Nederland