Bloedlink

Joram Lürsen Speelfilm - 2014 - 90 min.
Seks
Vanaf 12 jaar
Angst
Geweld
Grof taalgebruik

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Thriller waarin de klassieke rolverdeling tussen kidnappers en gekidnapte mank gaat wanneer de machtsverhouding tussen rijkeluisdochter Laura en ex-bajesklanten Rico en Victor gaat schuiven.

Twee ex-gedetineerden bedenken in deze thriller een waterdicht plan voor de ontvoering van de 25-jarige rijkeluisdochter Laura Temming. Met deze kidnapping willen ze de slag van hun leven slaan. Als zij Laura op klaarlichte dag in een bestelbus meesleuren en vasthouden in een flat, starten al snel de onderhandelingen met Laura's vader over het losgeld. Dan verschuift de onderlinge machtsverhouding tussen Laura en haar kidnappers Rico en Victor en ontstaat de vraag wie nu eigenlijk dader is en wie slachtoffer.

Credits

Productiebedrijf
Coproducent(en)
Mark Fürstner
Uitvoerend producent(en)
Camera
Production Design
Montage
Sound Design
Geluidsnabewerking
Set geluid
Muziek
Cast
Omroep
Distributie
Still fotografie
Website
Productieland(en)
Nederland