Birth-Day

Petra Lataster-Czisch, Peter Lataster Korte film - 2004 - 37 min.

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Ongewone balletuitvoering met een serie sketches, bijeengehouden door een verjaardagstafel met vijf in 18de eeuwse kostuum gehulde gasten.

Een ongewone balletuitvoering op muziek van Wolfgang Amadeus Mozart. NDT II, choreograaf Jiri Kylián en het regisseursechtpaar Peter en Petra Lataster, maakten een serie sketches, bijeengehouden door een verjaardagstafel met vijf in 18de eeuwse kostuum gehulde gasten. Aan tafel is er een choreografie voor waaiers: de bed-, vecht- en keukenscènes zijn - ook door de versnelde opnamen - regelrechte, en ook grappig bedoelde, slapstick.

Credits

Camera
Montage
Sound Design
Set geluid
Distributie
Productieland(en)
Nederland