Binnen vier muren

Hyo Kaag Korte film - 2014 - 25 min.

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Ton en Huib wonen al hun hele leven op de boerderij waar ze ook geboren zijn. Ze leven hun leven op hún manier, compleet op elkaar ingespeeld. Wanneer Ton valt, beseffen ze dat een verhuizing onontkoombaar is. Of toch niet?

De broers Ton en Huib hebben de boerderij waar ze geboren zijn nooit verlaten. Omdat ze hun hele leven daar al samen wonen, zijn ze compleet op elkaar ingespeeld. Zonder comfort en met weinig woorden zorgen ze voor elkaar, maken ze grapjes en zijn ze tevreden. Wanneer Ton ongelukkig valt, verandert dat hun leven. Na het stug ontkennen komt het besef dat een verhuizing onontkoombaar is. Of toch niet?

Credits

Regie Hyo Kaag
Scenario Hyo Kaag
Producent(en) Sofie Vlasveld
Productiebedrijf
Camera
Rick Brussee
Production Design
Mireille van Breukelen
Montage
Sound Design
Geluidsnabewerking
Set geluid
Muziek
Cast
Website
Productieland(en)
Nederland