Big Buck Bunny

Sacha Goedegebure Korte film - 2008 - 10 min.

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Een enorm, maar vriendelijk konijn geniet van zijn ochtend als drie knaagdieren hem beginnen te treiteren. De goedzaak gaat de confrontatie met zijn kwelgeesten aan.

Een enorm groot en dik konijn ontwaakt op een prachtige morgen in een natuurlijke, mooie omgeving. Goedgemutst ruikt hij aan een bosje bloemen en speelt hij vrolijk met een vlinder. Totdat drie onaardige knaagdieren, met een evil eekhoorn als aanvoerder, hem beginnen te treiteren. En dat op een nogal onzachtzinnige manier. Het konijn is een goedzak in hart en nieren, maar als ze ruzie willen, dan kunnen ze 't krijgen ook!

Credits

Producent(en) Ton Roosendaal
Productiebedrijf
Sound Design
Mixage
Visual Effects
William Reynish
Nathan Vegdahl
Andy Goralczyk
Enrico Valenza
Campbell Barton
Brecht van Lommel
Muziek
Website
Productieland(en)
Nederland