Beyond My Walls

Neske Beks Korte documentaire - 2015 - 55 min.
Alle leeftijden

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Essayistisch, zeer persoonlijk zelfonderzoek van de aan sociale media verslaafde Neske Beks. Als haar leven na een ongeluk drastisch verandert, blijken haar duizenden Facebook-vrienden vooral virtueel.

De aan sociale media verslaafde filmmaker, performancekunstenaar en schrijver Neske Beks leidt een gelukkig en druk leven, continu vergezeld door haar smartphone. Haar eerste kennismaking met Facebook was liefde op het eerste gezicht. Als haar leven radicaal verandert door een ongeluk, beseft ze dat ze in een zeepbel heeft geleefd. Ze bespreekt met enkele 'echt' gebleken vrienden de waarde van vriendschap, zowel on- als offline, en neemt de kijker mee op een essayistische, kleurrijke, bijna swingende reis langs de grenzen van intimiteit.

Credits

Regie Neske Beks
Scenario Neske Beks
Producent(en) Bruno Felix
Femke Wolting
Productiebedrijf
Uitvoerend producent(en)
Research
Camera
Montage
Geluidsnabewerking
Set geluid
Visual Effects
UNDOG
Omroep
Website
Productieland(en)
Nederland