Behind the Wall

Elbe Stevens Korte film - 2010 - 5 min.

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Dialoogloze korte film met een sprookjesachtige sfeer. Een hardloper stuit midden in een bos op een metershoge, schijnbaar oneindige muur. Dan hoort hij geluiden vanaf de andere kant.

Volledig dialoogloze korte film met een sprookjesachtige sfeer. Een hardloper stuit midden in een bos op een metershoge, schijnbaar oneindige muur. Dan hoort hij geluiden vanaf de andere kant, door een klein houten deurtje. Haast obsessief probeert hij te ontdekken wat er achter de muur is, eerst via het kleine deurtje, later door er overheen te klimmen. Maar het is nog maar de vraag of wat hij vindt hem zal bevallen.

Credits

Scenario Elbe Stevens
Producent(en) Michiel Snijders
Arnoud Rijken
Kasper Peters
Elbe Stevens
Productiebedrijf
Camera
Montage
Synco Schölvink
Sound Design
Set geluid
Visual Effects
Muziek
Cast
Productieland(en)
Nederland