Badpakje 46

Wannes Destoop Korte film - 2010 - 15 min.

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

De eenzame en mollige Chantal (12) zet alles op alles om aan geld te komen voor een duikbril voor een zwemwedstrijd, maar de moeizame relatie met haar familie maakt dat lastig.

Chantal, een mollig meisje van twaalf, heeft moeite om haar weg in het leven te vinden. Thuis kan ze alleen terecht bij haar stiefvader, want met haar moeder en stiefbroer botert het niet. Het enige waar ze zich aan op kan trekken, is haar grote passie: zwemmen. Wanneer er een grote wedstrijd aankomt, heeft ze een nieuwe duikbril nodig. Vanaf dan zet Chantal alles op alles om aan geld voor de duikbril te komen.

Credits

Scenario Wannes Destoop
Producent(en) Katleen Goossens
Productiebedrijf
Koninklijke Academie voor Schone Kunsten Gent
Uitvoerend producent(en)
Remco Hoste
Camera
Dries Delputte
Production Design
Hendrik van Kets
Jeff Otte
Tine Lens
Montage
Tom Denoyette
Sound Design
Set geluid
Jan Deca
Joeri Verspecht
Francois Goemaere
Muziek
Cast
Productieland(en)
Belgiƫ