Bad Beat

Michael Winter Korte film - 2008 - 11 min.

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Korte film waarin een pizzakoerier betrokken wordt bij een spelletje poker. Het is een serieus spel tussen geharde types met als inzet het café. Of is het maar een sterk verhaal?

Korte film over sterke verhalen rond het pokerspel. Drie pizzakoeriers vertellen elkaar in hun pauze steeds sterkere pokerverhalen. Zo vertelt een van hen hoe hij in een café waar hij een pizza moet bezorgen wordt uitgenodigd mee te doen aan een spelletje poker. Het is een serieus spel tussen geharde types met als inzet het café. Er wordt zelfs geschoten. Hoe redt de nietsvermoedende pizzakoerier zich hieruit?

Credits

Productiebedrijf
LEV Pictures
Uitvoerend producent(en)
Camera
Montage
Bas Swelheim
Michael Winter
Sound Design
Geluidsnabewerking
Set geluid
Visual Effects
Bas Swelheim
Jasper Scheepbouwer
Muziek
Cast
Productieland(en)
Nederland