Babatunde

Dwight Fagbamila Korte film - 2015 - 16 min.

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Al achttien jaar beziet een vader vanuit een limbo het leven van zijn inmiddels criminele zoon. Hij verliet vrouw en kind toen zijn zoon nog klein was en stierf tijdens de vlucht.

Een jonge man vindt zijn weg in de criminaliteit. Zijn moeder staat op instorten, zijn vader was een gelukszoeker uit Afrika die zijn vrouw en kind achterliet toen hij met de noorderzon vertrok. Tijdens zijn vlucht stierf de vader en belandde hij in een limbo. Na vanaf die plek achttien jaar lang het leven van zijn zoon te hebben bezien, wordt hij door een belangrijke gebeurtenis teruggetrokken naar de aarde.


Credits

Producent(en) Soetkin Verbeek
Productiebedrijf
AKV|St. Joost
Scala Productiehuis
Coproducent(en)
Nico van de Klundert
Camera
Montage
Sound Design
Geluidsnabewerking
Set geluid
Visual Effects
Frans Suijs
Muziek
Cast
Omroep
Productieland(en)
Nederland