Arnon Grunberg: Heb je nog steeds vrienden?

David Kleijwegt Korte documentaire - 2011 - 53 min.

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Portret over leven en werk van de bekende Nederlandse schrijver Arnon Grunberg door interviews rond zijn veertigste verjaardag die hij in Argentinië viert.

Op 22 februari 2011 vierde de bekende Nederlandse schrijver Arnon Grunberg zijn veertigste verjaardag in de Argentijnse stad Salta. Onder de genodigden was ook filmmaker David Kleijwegt. Grunbergs 35ste verjaardag in Dublin had als thema ‘heb je vrienden’ waarmee het uitgangspunt voor deze documentaire geboren was. Interviews met Grunberg zelf, zijn moeder en een keur aan genodigden leveren een genuanceerd portret. Leven en werk van de auteur blijken innig vervlochten.

Credits

Producent(en) Brigit Dopheide
Productiebedrijf VPRO TV
Camera
Montage
Sound Design
Set geluid
Muziek
Omroep
Productieland(en)
Nederland