Ants on a Shrimp

Maurice Dekkers Lange documentaire - 2016 - 92 min.
Vanaf 12 jaar
Angst
Grof taalgebruik

Andere prijzen

Kristallen Film (10.000 bezoekers documentaire)

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

NOMA, een van de beste restaurants ter wereld, verhuist voor een culinair experiment van Kopenhagen naar Tokio. Topkok René Redzepi wil daar in vijf weken een 'World's Best Restaurant'-waardig 14-gangen menu creëren.

NOMA, een van de beste restaurants ter wereld, verhuist voor vijf weken van Kopenhagen naar Tokio. Onder hoge druk wil de charismatische chef-kok René Redzepi een 14-gangen menu creëren dat 'World's Best Restaurant'-waardig is. Zijn dogmatische aanpak vereist dat hij daarbij enkel gebruikmaakt van natuurlijke ingrediënten uit de omgeving van het restaurant; Japanse producten waarmee hij niet eerder werkte. Een fooddocumentaire over het grootste culinaire experiment uit het leven van een van de invloedrijkste koks van dit moment.

Credits

Productiebedrijf
Uitvoerend producent(en)
Camera
Montage
Pelle Asselbergs
Sound Design
Geluidsnabewerking
Distributie
Productieland(en)
Nederland