Anthony Imperiale

Hans Keller Korte documentaire - 1971 - 50 min.

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Portret van een verontruste Amerikaanse man uit New Jersey. Anthony Imperiale ziet veel criminaliteit om zich heen en de politie doet weinig. Mr. Imperiale gaat daarom zelf op patrouille in zijn stad.

Portret van een verontruste Amerikaanse zakenman uit New Jersey. Anthony Imperiale ziet veel criminaliteit om zich heen en de politie doet er weinig aan. Mr. Imperiale gaat daarom zelf op patrouille in zijn stad. Hij zoekt criminelen op, ondervraagt hen en houdt hen zonodig aan. Ook geeft hij karatelessen, zodat eenieder zichzelf kan verdedigen. Dat hij daardoor zelf vaak ook op de rand van het criminele komt, lijkt hem in het geheel niet te deren.

Credits

Montage Wim Lauwrier
Set geluid
Wim van Muyden
Omroep
Productieland(en)
Nederland