ANNE+ 2

Valerie Bisscheroux Televisiedrama - 2020 - 25 min.
Alle leeftijden
Grof taalgebruik

Gouden Kalf-nominatie

Beste Actrice Televisiedrama Hanna van Vliet

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Tweede seizoen van de succesvolle dramaserie rondom de lesbische Anne (24), die zich iets anders had voorgesteld bij haar volwassen leven in Amsterdam. Hoe breng je een goede balans aan tussen vrienden, werk en relaties?

Anne (24) heeft een baan bij een creatief bureau, ze date met een leuk meisje, heeft vrienden en woont in een tof huis in Amsterdam. Toch gaat de hoofdpersoon uit dit achtdelige televisiedrama niet helemaal lekker. Haar ex-vriendin staat onaangekondigd op de stoep, Anne's ouders hebben eigen dingen om mee te dealen en haar vrienden hebben wel iets anders aan hun hoofd dan Anne's leven. Ook zou ze eens moeten kijken naar die rekeningen die zich opstapelen op haar keukentafel. Dat volwassen bestaan is toch anders dan ze zich had voorgesteld.

Credits

Productiebedrijf
Coproducent(en)
Uitvoerend producent(en)
Camera
Production Design
Montage
Kostuumontwerp
Sound Design
Rosanne Blokker
Stefan Meutstege
Set geluid
Muziek
Cast
Omroep
Productieland(en)
Nederland